Csengő-bongó gyerekek

„Kedves Xiloton együttes tagok!

Még egyszer nagyon köszönjük, hogy zenéltetek nekünk, mert nagy-nagy örömet szereztetek a gyerekeknek és nekünk, felnőtteknek is. A gyerekek azt mondták, hogy " NAGYON JÓ VOLT! ", A SZÜLŐK: " MILYEN JÓ, HOGY VAN ILYEN LEHETŐSÉG AZ OVIBAN!", és  "AZ AFRIKAI ZENE! MINTHA VALÓBAN AFRIKÁBAN LETTÜNK VOLNA!". Jó volt hallani délután, ahogy jöttek a szülők a gyerekekért, és mondták, mennyire tetszett nekik a Xiloton együttes, és nézzék meg az interneten. Mutatták a matricát, annak is nagyon örültek. A komolyzenét szívesen hallgattuk volna még, annyira szépen szólt. A virtuóz játékokról nem is beszélve! Fantasztikus háttérmunka látszik. Próbálgattuk a taps-dobbantóst (Orff). Mutatós és figyelemfenntartó! Megragadott minden résztvevőt a koncert élménye. A többit  majd lerajzoltatjuk a gyerekekkel. A megjelenésetek, mosolyotok - ami az őszinte zenekedvelést mutatja - átsugárzott a közönség felé, így eleve, ahogy megláttunk titeket már fél sikert learathattatok. Hálánkat nem tudjuk eléggé kifejezni. További vidám, hasznos zenéléseket kívánunk nektek. A mielőbbi viszontlátásig: Vackor ovisok

Balázs Edit, óvodapedagógus - Vackor Óvoda

„Kedves Xiloton együttes!

Nagy Örömünkre szolgált az utóbbi évek legszínvonalasabb műsora, amit itt az óvodában élvezhettünk. A gyerekek eleinte csodálattal figyelték azt a sokféle, számukra új hangszert, amit elhoztak hozzánk. Élvezetes volt látni és hallani, hogy az együttes tagjai egy-egy műsorszám után helyet cserélve más-más hangszereket szólaltattak meg. A gyerekek felfedezhették, hogy egy kis figyelemmel és segítséggel ők maguk is képesek zenekart alkotni, és számukra ismerős dallamot megszólaltatni. A műsor változatos volt, becsempésztek egy kis komolyzenét is a gyerekek világába, amit ők ugyanolyan ámulattal hallgattak, mint az ismerős dallamokat. A 45 perces előadás ideje elrepült a gyerekek számára, folyamatos figyelmet tudtak fenntartani. Köszönjük az előadást, további sikert kívánunk.”

Kertész Zsuzsa, óvodapedagógus - Mókus óvoda, Méhecske csoport

„Köszönjük a fergeteges hangulatú, lendületes koncertet. Élmény volt látni a lelkesedésüket, szeretetüket a gyerekek és a zene iránt! További szép sikereket kívánok az Óbudai Csicsergő Tagóvoda apraja és nagyja nevében.”

 Fehér-Kenderesi Noémi, tagóvoda vezető - Óbudai Csicsergő Tagóvoda

„Kedves Xiloton együttes!

Nagy Örömünkre szolgált a színvonalas előadásuk. A gyerekeknek játékosan csempészték be a komolyzenét is. Ugyanakkor olyan fergeteges hangszerbemutatót tartottak, amit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is élvezettel hallgattak. Kipróbálhatták a gyerekek a csengettyűket, ami örök emlék számukra. Köszönjük.”

Balla Zsuzsanna, óvodapedagógus - Mókus Óvoda, Egérke csoport

„Köszönjük, hogy a XiloTon Együttes színesítette a szülők és gyermekek számára szervezett családi napunkat! A koncerttől a közös munkában megfáradva szusszanásnyi pihenést vártunk, azonban sokkal többet kaptunk: újabb lendületet! Köszönjük a színvonalas műsort, a hangszerbemutatót, a humort és a jókedvet. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk hallgatni Benneteket. További sikereket és hasonlóan lelkes közönséget kívánunk!”

Ribáné Horváth Enikő, igazgatónő - Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola

„Nagyon különleges hangzású, jó hangulatú koncert volt. Köszönjük az élményt.”

Balázs család

„Köszönöm a felejthetetlen szombat délutánt. Nagyon tetszett a koncert. Így tovább”

Rosta Józsefné

„Köszönjük szépen! Egy élmény volt még a 3 éves kislányunknak is.”

Poják Tünde, szülő

„Nagyon élveztem a koncertet!”

Priszler Emőke, nagyszülő, nyugdíjas pedagógus

„Köszönjük az ütőegyüttes adventi hangversenyét”

Bánlakyné Moravetz Edit, nyugdíjas pedapógus

„Sziasztok, nagyon jó volt a koncert, a gyerkőc is teljesen le volt nyűgözve... (ilyen sokáig még sosem ült mozdulatlanul egy helyben). Köszönjük!”

Kamarell Rita, szülő

„Gratulálok, nagyon jók voltatok. Nagyon tetszett a lelkesedésetek, a megjelenési formátok, a színek azonossága (ing, kottatartó, szórólap). A lányoknak is tetszett, nagyon lelkesek voltak. Készítettek egy-egy rajzot, ezeket mellékelve küldöm.”

Kárpátiné Muzsay Ibolya, nagyszülő

 

     

© Fábián Zoltán, minden jog fenntartva! Tel.: +36 30 951 0041