Csengő-bongó gyerekek

Tábor 2018

2018-ban is szeretettel várjuk gyermekeiket a Csengő-Bongó nyári napközis táborainkba!

ONLINE JELENTKEZÉSHEZ kattintson ide >>>

Az elmúlt években sikerült egy olyan tábort létrehoznunk a 4-10 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. A szülők évről-évre jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve látjuk el őket, és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. 

„A Csengő-Bongó tábor a családi nyaralást követő második legjobb dolog a nyáron, ami a gyermekével történhet”

A szülői igényekre és növekvő létszámra reagálva, idén még több turnus közül választhatnak a kedves szülők. Szeretettel várjuk az ovis és kisiskolás korú gyermekeket, testvéreket, barátokat, csoport- és osztálytársakat, és természetesen a jelenlegi és egykori Csengő-Bongó szakkörösök népes seregét.

Alapvető információk a táborról:

Turnusok (szinte egész nyáron, az alábbi időpontokban, H-P 8.50-16.40):

  • Július 02-06.
  • Július 09-13.
  • Július 16-20. (BETELT)
  • Július 30-augusztus 03.
  • Augusztus 06-10.
  • Augusztus 13-17.

Helyszín:  A Római Strandfürdő területén egy általunk kiválasztott, biztonságos, árnyas hely, ahol már évek óta táborozunk.

Program: Naponta zene-, sport- és kézműves foglalkozások, strandolás, játszóterezés. Heti 1 alkalommal (általában szerdán) a Római Kalandparkba látogatunk. Rossz idő esetén beltéri programokat szervezünk (múzeum, skanzen, játszóház, stb.). A tábor végén, a strand bejáratánál, rövid táborzáró koncerttel kedveskedünk a szülőknek. 

Étkezés (napi 4×): Reggeli, tízórai gyümölcs, kétfogásos (meleg) ebéd, uzsonna

Biztonság: A strandfürdő területe, medencéi, játszóterei nagyon biztonságosak még a legkisebbek számára is (úszástudás nem feltétele a részvételnek). Évek óta egy általunk kiválasztott, minden igényünket kielégítő árnyas, elkülönített területen vagyunk. Játszótérhez, gyerekmedencéhez közel, de mégis biztonságos távolságra azoktól. A komfortérzetet egy 60 nm-es sátor növeli. A táborban 10 gyermekenként 1 felnőtt személy vigyáz a gyerekekre. A biztonság a legfontosabb szempont, ezért a táborozó gyermekek a medencékben rikító színű fejpántot viselnek. Mindenhova együtt illetve felügyelettel megyünk. El vagyunk látva komoly elsősegély felszereléssel, hűtőszekrénnyel, továbbá raktárunk is van a tábori játékoknak, hangszereknek, sporteszközöknek.

Részvételi díj: 35.000,- Ft/fő/turnus. 

Kedvezmények: "Törzstáboros-", "Testvér-" és "Több turnus" kedvezmény, melyek mértéke külön-külön 3.000 Ft, de összevonva maximum 6.000 Ft vonható le a részvételi díjból.

"Törzstáboros" kedvezmény (olyan gyermek után lehet kérni, aki már az előző években táborozott nálunk)
"Több turnus" kedvezmény (a második turnustól kezdve jár ez a kedvezmény)
"Testvér" kedvezmény (testvérek jelentkezésekor kérhető ez a kedvezmény, amely a család összes gyermekének jár)

Létszám: Min. 20 fő, Max. 40 fő

Jelentkezés: Jelentkezni ONLINE JELENTKEZÉSI adatlapunk >>> kitöltésével, és beküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: Amíg az adott turnusra van szabad hely

Fizetési határidő: A kiválasztott turnus kezdete előtt 4 héttel (számla szerint)

ONLINE JELENTKEZÉSHEZ kattintson ide >>>

© Fábián Zoltán, minden jog fenntartva! Tel.: +36 30 951 0041