Csengő-bongó gyerekek

Csengő-Bongó tábor 2020

2020-ban is szeretettel várjuk gyermekeiket a Csengő-Bongó nyári napközis tábor turnusaiba!

ONLINE JELENTKEZÉSHEZ kattintson ide >>>

Az elmúlt években sikerült egy olyan tábort létrehoznunk a 4-10 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. A szülők évről-évre jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve látjuk el őket, és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. 

„A Csengő-Bongó tábor a családi nyaralást követő második legjobb dolog a nyáron, ami a gyermekével történhet”

Ebben az évben hat turnusban várjuk az ovis és kisiskolás korú gyermekeket, testvéreket, barátokat, csoport- és osztálytársakat, és természetesen a jelenlegi és egykori Csengő-Bongó szakkörösöket.

Alapvető információk a táborról:

Turnusok (szinte egész nyáron, az alábbi időpontokban, H-P 8.50-16.40):

  • Július 06-10. (lezajlott)
  • Július 13-17. (BETELT, lezajlott)
  • Július 20-24. (BETELT, lezajlott)
  • Július 27-31. (BETELT, lezajlott)
  • Augusztus 03-07. (BETELT, lezajott)
  • Augusztus 10-14. (lezajlott)

Helyszín:  A Római Strandfürdő területén egy általunk kiválasztott, biztonságos, árnyas hely, ahol már évek óta táborozunk.

Program: Naponta zene-, sport- és kézműves foglalkozások, strandolás, játszóterezés. Heti 1 alkalommal (általában szerdán) a Római Kalandparkba látogatunk. Rossz idő esetén beltéri programokat szervezünk (múzeum, ping-pong terem, játszóház, stb.). A tábor végén, a strand bejáratánál, rövid táborzáró koncerttel kedveskedünk a szülőknek.

ÚJDONSÁG !!!

Úszásoktatás igénybevételének lehetősége:

 A szülői igényeket figyelembe véve, ettől az évtől kezdve lehetőséget kínálunk táborosainknak, hogy megismerkedjenek az úszás alapjaival, illetve fejlesszék meglévő tudásukat. Óvodapedagógus, úszásoktató szakember irányítása és felügyelete mellett min. 3 fő/turnus jelentkezése esetén, de max. 10 fős csoportban, egyénre szabottan, tudás szerint differenciálva. A tábor 4 napján, napi 1 óra időtartamban.

Az úszásoktatás díja: + 6.000 Ft/fő/turnus

Étkezés (napi 4×): Reggeli, tízórai gyümölcs, kétfogásos (meleg) ebéd, uzsonna

Biztonság: A strandfürdő területe, medencéi, játszóterei nagyon biztonságosak még a legkisebbek számára is (úszástudás nem feltétele a részvételnek). Évek óta egy általunk kiválasztott, minden igényünket kielégítő árnyas, elkülönített területen vagyunk. Játszótérhez, gyerekmedencéhez közel, de mégis biztonságos távolságra azoktól. A komfortérzetet egy 60 nm-es sátor növeli. A táborban 10 gyermekenként 1 felnőtt személy vigyáz a gyerekekre. A biztonság a legfontosabb szempont, ezért amikor sokan vannak a strandon, a táborozó gyermekek a medencékben rikító színű fejpántot viselnek. Mindenhova együtt illetve felügyelettel megyünk. El vagyunk látva komoly elsősegély felszereléssel, hűtőszekrénnyel, továbbá raktárunk is van a tábori játékoknak, hangszereknek, sporteszközöknek.

Részvételi díj:

2020. május 31-ig történő jelentkezés esetén: 36.000,- Ft/fő/turnus.
2020. május 31. után történő jelentkezés esetén: 39.000,- Ft/fő/turnus.
Úszásoktatás igény alapján (4 nap, napi 1 óra): + 6.000 Ft/fő/turnus.

Kedvezmények: 

"Törzstáboros-", "Testvér-" és "Több turnus" kedvezmény, melyek mértéke külön-külön 3.000,- Ft, de összevonva max. 6.000,- Ft vonható le a részvételi díjból.

"Törzstáboros" kedvezmény (olyan gyermek után lehet kérni, aki már az előző években táborozott nálunk)
"Több turnus" kedvezmény (a második turnustól kezdve jár ez a kedvezmény)
"Testvér" kedvezmény (testvérek jelentkezésekor kérhető ez a kedvezmény, amely a család összes gyermekének jár)

ÚJDONSÁG!!!

“Extra” (Támogatói) kedvezmény:

Mindenkinek szeretnénk megköszönni a segítségét, aki támogatta a Csengő-Bongó szakkört a március közepétől kialakult nehéz időszakban. Ezért ebben az évben bevezettük az “Extra” (Támogatói) kedvezményt. Az "Extra" kedvezmény mértéke 3.000 Ft az eddigi kedvezményeken kívül. 

"Extra" kedvezmény (a korábban felsorolt kedvezményeken kívül kérhető azok számára, akik támogatták a Csengő-Bongó szakkört). 

Létszám: Min. 20 fő, Max. 40 fő

Jelentkezés: Jelentkezni ONLINE JELENTKEZÉSI adatlapunk >>> kitöltésével, és beküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: Amíg az adott turnusra van szabad hely.

Fizetési határidő: A számla érkezését követően, a számlán szereplő határidőig. A számla érkezéséig a jelentkezésen kívül egyéb teendőjük nincs, a helyet lefoglaljuk.

A TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJÁNAK UTALÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK
Kedvezményezett: FabArt Szabadidő Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81335633
Közlemény: Kérjük, hogy a számla sorszámát szíveskedjen a közleményben feltüntetni!

ONLINE JELENTKEZÉSHEZ kattintson ide >>>

Csengő-Bongó tábor 2020

© Fábián Zoltán, minden jog fenntartva! Tel.: +36 30 951 0041