Csengő-bongó gyerekek

Információk

  • A rendezvény megnevezése: 8. CsengőFest (Országos csengettyűs találkozó) 
  • Időpont és helyszín:2014. május 17. szombat 9-17 óra, Besnyő (nem Máriabesnyő), Faluház és szabadtéri színpad (Besnyő, Iskola köz)
  • Fellépő gyermekek részvételi díja: A részvételi díj 2000,- Ft/gyermek, amely tartalmazza a fellépő gyermekek regisztrációs díját, az ebédet, továbbá az eseményről készült fotókat és videót (dvd lemezen átadva), ajándékot.
  • Részvételi díj a kísérők részére: Személyenként 500 Ft/fő (7 éves kor alatt ingyenes).Ebéd (opcionális) a kísérők részére:Az ebédet (egytálétel) a kísérő személyek részére 600,- Ft/fő, 7 éves kor alatt 300 Ft/fő áron biztosítják a szervezők.
  • A fellépő gyermekek öltözéke: Kényelmes nadrág vagy szoknya. Szeretnénk, ha a gyermekek Csengő-Bongós pólóban lépnének fel. Ennek az egyedi, emblémázott pólónak az ára 1.500,- Ft. A pólókat legkésőbb a helyszínen kapjátok meg. A fellépést követően ezt a gyermekek megtarthatják. Gondoljatok arra, hogy a fellépések közt játszani és ebédelni is fognak a csemeték, ezért jó volna váltóruhát is hozni (pl. "balesetek" esetére). Lesz egy termünk, ahol átöltözhetnek a gyermekek, ahova letehetjük a csomagjainkat.

Jelentkezés

© Fábián Zoltán, minden jog fenntartva! Tel.: +36 30 951 0041